Dit webbased platform is de ideale tool voor training én instructie

Het maken van 360º foto's wordt steeds eenvoudiger. Met EZVR verwerk je deze beelden tot interactieve virtual-reality-tours. EZVR is uitstekend geschikt voor het maken van trainingen en instructies voor het opleiden van personeel en flexibele arbeidskrachten.

In 3 stappen naar een virtual-reality-tour

1 Fotografeer

Maak 360º foto's met bijvoorbeeld de camera uit onze starterkit.

2 Verrijk

Voeg eenvoudig informatie of instructies toe in tekst, beeld of geluid.

3 Ervaar

Bekijk de tour in een browser op je computer, tablet, smartphone of VR-bril.

Waarom EZVR?


  • Eenvoudig zelf te maken
  • Maakt leren leuker
  • Onderscheid met innovatie
  • Kostenbesparing

Bescherm met wachtwoord

Je kunt je tours gemakkelijk beveiligen met een wachtwoord. Zo is de tour niet te bekijken door onbevoegden en is eventuele vertrouwelijke informatie veilig afgeschermd.

Werkt op ieder apparaat

EZVR is webbased. Dat betekent dat het gewoon in je browser draait. Je hoeft dus geen speciale app te downloaden om een virtual-reality-tour te kunnen bekijken of bewerken: EZVR werkt met een internetverbinding gewoon op je computer, tablet, smartphone of VR-bril.

Mooie voorbeelden

Om bovenstaande voordelen en kenmerken te illustreren, vind je hieronder een paar voorbeelden. In beide voorbeelden is gebruik gemaakt van de infospot-mogelijkheid van EZVR om zaken in de 360-gradenfoto te benadrukken.

Starterkit met korting

Met onze starterkit kun je direct beginnen met het maken van virtual-reality-tours. Je ontvangt een 360º camera, een statief, een virtual-reality-bril en één jaar lang EZVR met 150 euro korting.

900 euro 750 euro »

Probeer ons platform één maand kosteloos om overtuigd te raken! Daarna profiteer je al voor 50 euro per maand van alle voordelen van EZVR.
Proefaccount

GRATIS

31 dagen

START GRATIS »
Starter

€ 50

per maand

Aanmelden »
Pro

€ 150

per maand

Aanmelden »

Interesse of vragen?