Activeer Javascript in je browser om deze virtual-reality-tour te bekijken.
Bekijk «De Rooi Pannen Eindhoven Horeca» in virtual-reality-modus.
De aula is de centrale plek voor studenten. Je kunt hier de hele dag terecht om andere studenten te ontmoeten. Je kunt hier lunchen en als je avondpraktijk hebt zelfs een warme maaltijd eten. Er is een koffiecorner en een tappunt voor gekoeld water. Wist je dat studenten hier de maaltijden bereiden?
In elke ruimte in deze tour vind je een quizvraag. Beantwoord alle vragen, laat aan het einde van de tour je gegevens achter en maak kans op een Onder de Pannen arrangement bij Mbo Horeca van De Rooi Pannen in Eindhoven!
Dit instructielokaal is ingericht voor gastlessen door barista’s, cocktailworkshops, wijnspijslessen en biertapwedstrijden, maar ook voor een theorieles. Je vindt hier alle apparatuur en materialen die je achter een bar nodig hebt om jouw gasten tot in de puntjes te verzorgen!
Een demonstratiekeuken als lokaal, daar wil je toch les hebben? Hier delen inspirerende vakmensen uit de praktijk hun kennis met jou tijdens gastlessen. De tafels zijn verschillend in hoogte, zodat iedereen goed kan zien wat de gastdocent doet. En natuurlijk moet ook alles geproefd worden.
Dit is één van de onderwijsrestaurants waar theorie en praktijk samenkomen. Hier oefen je met koffies maken, cocktails shaken, tafels indekken en met een dienblad lopen. Als alles voorbereid is, ontvang je samen met klasgenoten de gasten, zodat die kunnen genieten van een heerlijke lunch of diner.
Hier wordt het keuzemenu voor lunch en diner door jou en je klasgenoten bereid. Na de voorbereiding maak je de borden mooi op, waarna de bediening het gerecht serveert voor de gasten in het restaurant. Kijk er niet vreemd van op als gasten de keuken inlopen om je te bedanken voor het heerlijke eten.
Een lokaal dat volledig is ingericht om de basis van het koksvak te leren! Hier is alle apparatuur aanwezig om te leren hoe je een vis fileert, hoe je een biefstuk grilt of perfecte frietjes bakt. Samen met een docent snijd, bak, gril, kook en proef je veel verschillende gerechten en ingrediënten.
In dit onderwijsrestaurant komen gasten genieten van jouw kennis over gerechten en dranken. Het oefenen van de echte vakpraktijk in de veilige omgeving van school ondersteunt het leerproces, waardoor je als je stage gaat lopen of gaat werken weet wat je in een restaurant kunt verwachten.
Onze à-la-cartekeuken. Geen probleem als we in Nederland straks van het gas afgaan! Deze keuken is op de toekomst voorbereid, want hier zijn alle kookplaten al op inductie. Met je medestudenten kook je prachtige gerechten tijdens de lunch of het diner, die de bediening uitserveert voor de gasten.
Welkom in het onderwijshotel. Bij de frontoffice leer je hotelgasten in- en uitchecken, sta je hotelgasten te woord over restaurants en bezienswaardigheden in Eindhoven en begeleid je gasten naar de banquetingzalen. Je werkt hier met reserveringssystemen die in de hotelwereld ook gebruikt worden.
Hier kun je in alle rust op een computer werken aan projecten of oefenen voor toetsen. De Rooi Pannen richt een volledige online werkomgeving in. Hier kun je op school, maar ook thuis gebruik van maken. Met je e-mailadres log je in waar je maar wilt en kun je verder werken aan je projecten.
Dompel je onder in een wereld van zoetig- en zaligheden. Een koksopleiding is niet compleet zonder lessen in het maken van ijs, bonbons, koekjes, taarten en allerlei desserts. Ook het maken van ambachtelijk brood is onderdeel van deze lessen.
Dit gloednieuwe lokaal is multifunctioneel ingericht voor het maken van projecten voor alle niveaus met allerlei onderwerpen. Dit lokaal nodigt uit tot samen werken en leren! In groepjes start je bijvoorbeeld een eigen horecazaak of maak je een nieuwe menukaart voor een zelfbedieningsrestaurant.
Op de derde verdieping van school bevinden zich 3 banqueting- of vergaderzalen. Je staat nu in de Swinckelszaal. Hier komen gasten van bedrijven of verenigingen voor een vergadering, cursus of bijeenkomst.
Dit is de Kuijperszaal. Ook in deze ruimte ben je als banquetingmanager samen met andere studenten verantwoordelijk voor de gasten.
Dit is de derde vergaderruimte. Ook hier verzorg jij samen met andere studenten alles: vanaf het klaarzetten van de zaal tot het opruimen na afloop en alles wat er tussenin gebeurt.
Zelfs hotelkamers ontbreken niet op school. Je maakt hier kennis met de formules van hotelketens van over de hele wereld, kennis die van pas komt als je in binnen- of buitenland stage gaat lopen. Je staat nu in de Deluxe hotelkamer.
Dit is onze suite. Alle taken die bij een hotel horen, zoals housekeeping en roomservice leer je bij ons op school. Zo echt kan leren zijn!
Met al die praktijkfaciliteiten kun je niet zonder reserveringsbureau. Hier neem je reserveringen aan voor hotel, restaurant of zalen. Je leert luisteren naar de wensen van de gast en advies geven. Ook hier staan professionele docenten uit de beroepspraktijk klaar om je te helpen.
Als je tussen de lessen door een frisse neus wilt halen, kun je terecht ons ons buitenterrein. Hier kun je ook je fiets stallen en voor scooters is er een stalling die alleen toegankelijk is als jij je schoolpas daarvoor hebt laten activeren.
Dit is het einde van de tour door Mbo Horeca. Hopelijk heb je een goed beeld van onze school gekregen. Heb je nog vragen over onze opleidingen? Plan dan een digitaal 10-minutengesprek in of stuur ons een appje.
Alle vragen van de quiz ingevuld? Laat dan via de link hieronder je gegevens achter en maak kans op een Onder de Pannen arrangement bij Mbo Horeca van De Rooi Pannen in Eindhoven!