Breng zeil- en motorjachten perfect in beeld met dit VR platform

Het maken van 360º beelden is tegenwoordig heel eenvoudig. Met EZVR kun je deze beelden verwerken tot schitterende virtual-reality-tours en snel publiceren voor ieder apparaat. Daardoor is EZVR uitstekend geschikt voor de presentatie van zeil- en motorjachtoccasions.

In 3 stappen sta je virtueel in een jacht

1 Fotografeer

Maak 360º foto's met bijvoorbeeld de camera uit onze starterkit.

2 Verrijk

Upload de foto's naar EZVR en voeg informatie toe in tekst beeld of geluid.

3 Ervaar

Bekijk de tour in een browser op je computer, tablet, smartphone of VR-bril.

Waarom EZVR?


  • Eenvoudig in gebruik
  • Een jacht in 360º
  • Stimuleert de verkoop
  • Insluiten in eigen website

Leg kleine ruimtes goed vast

Als je weleens hebt geprobeerd om met een normale fotocamera een kleine ruimte te fotograferen, ben je bekend met het probleem: van de slaapkamer krijg je net de hoek van het bed in beeld. Met 360º foto's is dat probleem verleden tijd. Zelfs de kleinste ruimtes op een jacht worden in één beeld perfect gevat.

Plattegronden

Koppel de 360º foto's aan een plattegrond en geef de bezoekers een duidelijk overzicht van het jacht.

Werkt op ieder apparaat

EZVR is webbased. Dat betekent dat het gewoon in je browser draait. Je hoeft dus geen speciale app te downloaden om een virtual-reality-tour te kunnen bekijken of bewerken: EZVR werkt met een internetverbinging gewoon op je computer, tablet, smartphone of VR-bril.

Mooie voorbeelden

Om de voordelen en kenmerken van EZVR te illustreren, vind je hier een paar mooie voorbeelden. In deze voorbeelden wordt gebruikgemaakt van een plattegrond en infospots.

Starterkit met korting

Met onze starterkit kun je direct beginnen met het maken van virtual-reality-tours. Je ontvangt een 360º camera, een statief, een virtual-reality-bril en één jaar lang EZVR met 150 euro korting.

900 euro 750 euro »

Probeer ons platform één maand kosteloos om overtuigd te raken! Daarna profiteer je al voor 50 euro per maand van alle voordelen van EZVR.
Proefaccount

GRATIS

31 dagen

START GRATIS »
Starter

€ 50

per maand

Aanmelden »
Pro

€ 150

per maand

Aanmelden »

Interesse of vragen?