404 fout: Deze pagina bestaat helaas niet (meer)

Helaas bestaat de pagina waarnaar je zocht niet (meer). Maar niet getreurd! We leggen je op deze pagina precies uit wat EZVR is; een platform om heel eenvoudig schitterende virtual-reality-tours te maken.

1 Fotografeer

Maak 360º beelden met bijvoorbeeld de camera uit onze starterkit.

2 Verrijk

Upload de beelden naar EZVR en verrijk ze met interactieve elementen.

3 Ervaar

Publiceer en bekijk de tour in een browser op je computer, tablet, smartphone of VR-bril.

Waarom EZVR?


  • Makkelijk in gebruik
  • Snel insluiten en delen
  • Werkt op ieder apparaat
  • We blijven bouwen aan nieuwe features

Interactieve elementen

Je kunt je virtual-reality-tour aanvullen met allerlei interactieve elementen. Zo kun je heel eenvoudig een plattegrond en achtergrond-geluid toevoegen en is er een infospot editor waar je snel tekst en afbeeldingen kunt invoegen. Bekijk alle features »

Extreem gebruiksvriendelijk

EZVR staat voor Easy VR. Na jarenlang getest te hebben met virtual-reality-tours, weten we wat wel en niet werkt. Daarom hebben we allerlei ingewikkelde instelmogelijkheden achterwege gelaten en werkt je VR-tour altijd goed, maar minstens zo belangrijk: hij ziet er ook gelikt uit!

Werkt op ieder apparaat

EZVR is webbased. Dat betekent dat het gewoon in je browser draait. Je hoeft dus niets te downloaden voor je een virtual-reality-tour wilt bekijken of bewerken: EZVR werkt gewoon in iedere moderne browser op je computer, tablet, smartphone of VR-bril.

Mooie voorbeelden

Om onze voordelen en kenmerken te onderstrepen, vind je hieronder een paar mooie voorbeelden virtual-reality-tours die gemaakt zijn met EZVR.

Starterkit met korting

Met onze starterkit kun je direct beginnen met het maken van virtual-reality-tours. Je ontvangt een 360º camera, een statief, een virtual-reality-bril één jaar lang EZVR met minimaal 150 euro korting.

900 euro 750 euro »

Probeer ons platform één maand gratis om overtuigd te raken! Daarna profiteer je al voor 50 euro per maand van alle voordelen van EZVR.
Proefaccount

GRATIS

31 dagen

START GRATIS »
Starter

€ 50

per maand

Aanmelden »
Pro

€ 150

per maand

Aanmelden »

Interesse of vragen?